Хасково

Нападнаха жена в „Орфей“, полицаи гонят 21-годишен с трева

57-годишна хасковлийка е била ограбена в хасковския квартал „Орфей“, съобщават от полицията.

Жената била нападната в гръб от непознат мъж, който й издърпал дамската чанта с лични документи, мобилен телефон и 100 лв. и побягнал.

18-годишен от село Узунджово е заподозрян за кражба. На 10 март около 15 часа в центъра на Хасково, той поискал от 16-годишен непознат за него младеж мобилния му телефон, за да проведе спешен разговор. Момчето му услужило, но тогава узунджовецът избягал с телефона. След подадения сигнал, хасковските криминалисти са го хванали с телефона.

21-годишен хасковлия е задържан за дрога. В петък в 15 часа, хасковски криминалисти са спрели за проверка на булевард „Съединение” младежа. Той побягнал в междублоковите пространства.

Служителите го последвали и видели, че докато тича, изхвърля в двор на къща алуминиево топче. Момчето, познато на органите на реда е задържано. Иззетото топче е съдържало 20 грама канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button