Хасково

Блъснаха две пешеходки в Хасково, 6-годишно пострада в катастрофа

Две пешеходки са пострадали при пътни инциденти в Хасково през последните два дни, съобщават от пресслужбата на полицията.

56-годишна жена е ударена от страничното огледало на Тойота, шофирана от 19-годишен на улица „Македония“ в Хасково. Жената е с контузия на рамото и е освободена за домашно лечение.

26-годишна шофьорка на Форд е блъснала на бул. „България“ неправилно пресичаща 70-годишна жена. След инцидента шофьорката не е останала на местопроизшествието и не е сигнализирала пътните полицаи. Пострадалата е с фрактура и е освободена за домашно лечение.

В петък след обяд на пътя между село Момково и Свиленград е катастрофирал лек автомобил Ситроен, управляван от 37-годишна свиленградчанка. Жената е загубила контрол и се е преобърнала в дере. От удара е пострадало возещото се на предната дясна седалка 6-годишно момченце, което е с хематом на главата. Прегледано е и е освободено за домашно лечение, а на шофьорката е съставен акт.

Трима без книжки са арестувани в Свиленград и Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button