Хасково

Само две партии са си платили за лепене на плакати в Хасково

Само две политически сили са внесли до днес гаранция в община Хасково от 1000 лв. за разлепване на агитационни материали, съобщават от пресслужбата на кметството. Това са ГЕРБ и Реформаторския блок.

Проверка на звено КОРЗ на общината установи, че няколко политически сили са налепили плакати извън установените за това места.

Плакати

Има плакати върху спирки на градския транспорт, контейнери за смет огради и други непозволени за разлепване на агитационни материали места.

Документираните днес нарушения ще са основа за налагане на сакнции на три партии – БСП, ДПС и ДОСТ, като проверките продължават.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
13.03.2017 17:17 17:17

Абе задължете тия ТАРИКАТИ отКОРЗ да премахнат плакатите на Стефан Димитров амчи той няма толкова плакати в Димитровград бе Ами така е и с Делян Добрев от всяка пресечка на града ми предлага решения като че ли досега някой му пречеше да решава Бунака му с бунак

а,няма,няма
а,няма,няма
13.03.2017 18:47 18:47

На Стефчо, Делянчо ще му даде гласове.Герберастите се молят рИформаторите да влязат в парламента,нищоче на миналите избори го плюеха. Сега вече нищо не пишат за баща му,нали им се подложи.Аз герберастите затова ги мразя,щото който не е с тях,се чудят как да го смачкат,продадеш ли им се,изведньж ставаш добьр и хубав.

Dzakardo
Dzakardo
13.03.2017 22:56 22:56
Отговор до  а,няма,няма

АМИ ГЛАСУВАЙ СИ ДРУГАРКАТА КуРНЕЛИЯ И СЕТГеЙЯ И СЪВЕСТТА ТИ ЩЕ Е ЧИСТА .
KEEP CALM AND SUCK MY COCK!!!

Тони
Тони
14.03.2017 6:16 6:16

Даняма за тия герб да гласуваме те са боклуци само лъжат и крадат.

Сигурно си знаете
Сигурно си знаете
14.03.2017 12:25 12:25

Сигурно си знаете, че В Хасково за Курнелия и БСП няма кой да гласува. Те ще загубят, особено с този кандидат Елена Йончева, която няма да направи нищо за града и хората. Даже и да иска, няма потенциал. Журналист от София, бивша съпруга на Станишев, дълги години лансирана от него. Има и други добри журналисти в България, но само приближените могат да пътуват по света и у нас. Явен конфликт на интереси. Така беше и с Илияна Йотова, която пък направи по времето на Орешарски сестра си за началник на здравната каса. Манипулатори – милионери, дето мислят че с красиви думи ще излъжат хората. Няма наивници тук. Ще накарат банките да дават безлихвени кредити на младите за жилища…ама друг път. Видяхме ги и колко увеличиха пенсиите – с 3лв. Крадливи лъжци с голяма уста. Хайде Еленке, пътя към София е прав и чист – магистрала. Ходи да си гледаш бебето без крясъците на Курнелия. Ще те оправят някак. В БСП е така. Грижат се за важните си кадрите. Пък и ДС им помага непрекъснато. Ще се оправят с ДПС, пари не им липсват. Дано да се оправи и съдебната система и по закон всички да върнат откраднатото.

Back to top button