Регион

Хванаха арменци, натъпкали Рено с контрабандни цигари

„Рено Еспейс“ с българска регистрация, натъпкана с цигари без бандерол, задържаха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

В колата, влизаща в страната от Турция, пътували шофьорът и негова спътница, арменски граждани, постоянно пребиваващи в България.

Пред митническите органи те заявили, че не пренасят стоки за деклариране. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка. При извършената проверка във всички възможни естествени кухини на автомобила – в таблото, пода, седалките, вратите, калниците са открити общо 2060 кутии – 41 200 цигари без бандерол.

Цигарите са задържани. Задържан е и автомобилът, послужил за извършване на нарушението. На шофьора е съставен акт по Закона за митниците. По случая ще бъде образувано административно-наказателно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
еха
еха
14.03.2017 14:15 14:15

Къде скриха 206 стека в едно рено,тва да не е камион

Back to top button