Спорт

7 медала за „Рона“ от международния фест в Русе

Общо 7 медала спечелиха седемте танцьори от хасковския балет „Рона“ на първото издание на международния фестивал в Русе, организиран от балет “Фрийдъм”.

Ивет Иванова, Анета Манолова, Никол Стоименова, Виктория Христова, Мерлин Шукри, София Петкова и Радослав Божилов спечелиха 4 златни и 3 сребърни медала. Конкуренцията на фестивала е била много силна с участието на формации от 12 държави.

Балет

Хасковският балет с хореограф Милена Налбантова получи покана за безплатно участие на фестивала в италианския град Мачерата. Ивет пък е с покани за участия на фестивали в Скопие, Сан Ремо и Атина.

На Налбантова предстои да е жури на Европейския танцов шампионат в Москва. Следват изяви на Световния Танцов Трофей в Лигнано Сабиадоро край Венеция и международния отворен фестивал в Тимишоара, Румъния.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button