Регион

Хванаха трима за разбити кафе автомати, задигнаха въздушна пушка

Двама свиленградчани и младеж от село Димитровче са заподозрени за кражби от кафе автомати на територията на Свиленград и Любимец, съобщават от полицията.

Мъжете на възраст двама на 26 и 23-годишен са задържани след опит от кражба на машина в Любимец, на която разбили ключалката, но не успели да източат монетите. В момента криминалистите изясняват съпричастността на познайниците им с други станали преди време кражби от кафе машини на територията.

Вчера в димитровградското управление е получен сигнал от служител на ЕВН, който проверил табло в село Здравец. Експертът е констатирал, че към автоматичния предпазител на електромер е закачен втори кабел, който захранва с ел. енергия къща, на която е прекъснато захранването за неплатени сметки.

След взломяване на вратата пък е проникнато в къща в село Поляново, откъдето са откраднати фотоапарат, въздушна пушка, ел. нагревател, лаптоп, кафе машина и клещи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button