Регион

71-годишна хвърли пари и златни обеци през терасата

71-годишна жена е сигнализирала за измама в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

По схемата „съдействие на полицията”, на потърпевшата й позвънил мъж, представил се за полицай. За целта жената събрала наличните си 500 лв. и златни обеци и ги изхвърлила от терасата на апартамента си на улица „Христо Смирненски”.

След час разбрала, че е измамена и подала сигнал в полицейското управление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
KuRil
KuRil
19.03.2017 20:31 20:31

Хората могат да бъдат добри, но се държат умишлено и в свой интерес,като животни. Значи ти не може да трупаш пари на гърба на околните. Това е живот дори не, като животно, а като спора – като гъба. Да живееш на гърба на другите. Великите сили са велики и са сили защото са изсмукали целият природен ресурс на Африка и Азия. Това е правило. То се забелязва в пълна степен и в по-малките неща заобикалящи ни. Злободневието е чуден пример за това. Съществува Еврофутбол, Национална лотария, 24трейд, MX Trade и много други. Всички тия са знайни и незнайни крадци, като черепа, Гриша Ганчев, Домусчиев, Васко и КРум измамници лежали в затвора, а сега мениджъри на една от тия фирми, Тави Петреску ,Цветан Василев. То са все хора, които не са се заситили на пари и искат още и още, за по-скъпи коли, по елитни момичета…

Mladen
Mladen
19.03.2017 20:31 20:31

Цветан Василев обра българите и трябва да го заключат.
Яна Николва и лазар ЛАзаров и тяхното Colmex Pro правят абсолютно същото, като лъжат хората със сигурна печалба от търговия на акции и злато, а няма такова нещо. Само те обират. Те са в забранителен списък в Испания заради измамните си. Тук няматлиценз да работят, но го правят. Тави Петреску и неговото 24 трейд също няма лиценз, а в много държави го съдятза придобиване и кражба на пари в особено големи размери. В същото време Павел Кочалка е измамник от Чехия и работи със словаци, които също крадат пари от българите. На адрес: бул. Тотлебен 53-55 се намират Веско и Крум, които сабили в затвора за измами , а сега иматфирма MX Trade – уж и те търгуват с акции и злато.
Е за каква държава да говорим? Дори не споменавам хилядите фирми и фирмички, дето се крият и реклама да си сложат на вратата, че да не ги провери инспекция по труда примерно. А какво да говорим за нечовещките условия на труд и реалната експлоатация на много хора във Фантастико, Била, Лидл, Секюрити Холдинг и други супер маркети и „охранителни“ фирми? То затова и убиха човек от такава охранителна фирма. Заюото там се събират предимно побойници от футболните агити. Бе моляте си и това ми било държава. Те не ти плащат цялото трудово възнаграждение ами ти прибират оловината…какво да говорим.

EmilianLarnov
EmilianLarnov
19.03.2017 20:32 20:32

Държавата, в лицето на управниците, съсипа народа. За мен лично е безразлично дали говорим за ГЕРБ или БСП. Народа мизерства. Каква е тая държава в която младежите си даватпоследните спестени пари на мошенически фирми, които работят срещусобствените си клиенти, като Еврофутбол, Национална лотария, MX Trade на бул. Тотлебен 53-55,изи кредит и камара дуриг фирми за бързи кредити…тия всички са параван да се източватсметки. В същото време глупавия народ си дава парите. Защо си дава парите, като не печели нищо? Защото толкова му е нивото на образование натрупано в училище. С разбита учебна система и здравеопазване, всеки се опитва да направи пари бързо, а при тия всички фирми, агенции и посредници по-скоро губи пари бързо. Не печели нищо. Печелят само нагласеи за тази цел лица. Простия и беден народ бачка докато не пукяса. Затова са виновни всички от прехода насам, които са се изредили да управляват. Ма Софиянски, ма Костов, ма Симеон, ма Борисов, ма Станишев, ма Бареков, ма Дянков, ма Фандъкова…. все един дол дренки за разстрел.

Back to top button