Чакат Румен Радев за 45-годишнината на ПМГ

Хасково
Румен Радев

Президентът Румен Радев е поканен за тържествата по случай 45-годишнината от създаването на хасковската ПМГ “Боян Петканчин”, съобщи за Haskovo.info директорът на гимназията Донка Маргаритова.

Радев е възпитаник на Математическата, а от президентството има потвърждение, че визитата ще се осъществи.

Все още не е ясна датата, на която президентът ще бъде в Хасково, защото тържествата са от 18 до 21 април.

За празника си от ПМГ са обявили 4 ученически конкурса, от 18 до 20 април ще има Дни на отворените врати, финали на спортни състезания.

Кулминацията ще е на 21 април, като празникът започва сутринта в двора на ПМГ, ще има шествие до площад “Свобода”, където ще е тържественият концерт. Във фоайето на областна администрация ще бъде открита изложба, а за вечерта е предвиден празничен коктейл.

Още новини

loading...

8 коментара

  • Ей тая директорка голямо мазнене на г-н президента. Ако не беше един Депутат бивш енергиен министър щяха да видят математическата ремонт…ама друг път. Него дали го покани дали се сети???
    аман от предизборни кампании

    • Маргаритке,то добре,че люхия ви кмет тогава го нямаше още,че иначе гимназията още нямаше да е оправена.

    • Браво на Донка и евала на г-н Добрев за цялата му помощ за Хасково . Но езиковата трябва да бъде закрита от там Хасково дава най-много кръв и жива плът . В Езиковата образованието не е адекватно и готви емигранти и затъпява повечето деца. Г-н Добрев има щастието да има майка учителка и в Математическата гимназия.

  • Посещението на президента Румен Радев ще бъде невероятно насърчение за възпитаниците на ПМГ – Хасково. Гимназията с право може да се гордее със своя бивш възпитаник, който е пример за висока професионална реализация и морален еталон за всеки младеж.

  • А тези празненства дали ще засенчат миналогодишния коктейл на една друга амбициозна директорка, която хвърли луди пари, за да се фука, какъв директор е на какво преуспяващо училище, в каква идилична обстановка, какво голямо семейство са – направо смях, като се вижда как идилията се топи от ден на ден.Съшито с бели конци – разпада се по-бързо отколкото е очаквала госпожата!

  • Донка Маргаритова е разведена тоест свободна жена,хубавица…..пращи за контакти….

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.