Избори 2017

Изборната дата 26 март е съдбовна и не е избрана случайно, смятат от БСП – Тополовград

Приятна изненада за Елена Йончева и целия и екип беше топлото посрещане в препълнения салон на местното читалище в Тополовград.

В своето встъпително слово госпожа Кера Спирова – председател на Общинския съвет и кандидат за народен представител от листата на БСП за България разкри съдбовното значение на изборната дата 26 март.

Датата не случайно е избрана от президента на Република България Румен Радев като ден, символизиращ почит към паметта на българските войни, загинали при битката за Одрин. Освен това 26 март е дата, свързана с Тракийските бежанци и тяхната славна и мъченическа история, довела ги до пределите на майка България.

Отново и отново бяха разисквани въпросите с ширещата се престъпност с около 55 000 неразкрити престъпления на територията на държавата. Беше разискван и фактът, че понастоящем България е първа по бедност сред страните от Европейския съюз, а здравеопазването кара хората да се чувстват унизени и омерзени в собствената си държава.

Като епилог на срещата прозвуча изказването на един от присъстващите граждани на Тополовград, който призова на предстоящите избори да бъде показан червен картон и залепен звучен шамар на управляващите.

Присъстващите станаха на крака и се разделиха с бъдещите народни представители с бурни ръкопляскания под звуците на Многая лета.

БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button