Втори джип се заби в стълб зад ФСГ, “Екопрогрес” изравнява района

Хасково
Катастрофа

Втори джип БМВ се заби в стълб от уличното осветление на хасковската улица “Иглика” зад ФСГ “Атанас Буров” само в рамките на четири дни.

Катастрофата стана по обяд, когато шофьорът е изгубил контрол над мощната кола и се е блъснал в стълба като го е изкривил. Свидетели споделиха пред Haskovo.info, че при катастрофата няма пострадали.

Haskovo.info припомня, че на 12 март черно БМВ помете два стълба на същата улица, като шофьорът е с множество травми.

Хората от квартала поискаха легнали полицаи, още повече, че в близост има училища.

От “Екопрогрес” пък направиха оглед на мястото на катастрофите и решиха да изравнят района край пътя за да подобрят видимостта.

Катастрофа

Още новини

loading...

3 коментара

  • ИМА ДОСТАТЪЧНО ВИДИМОСТ А И КАТАСТРОФИТЕ СА ОТ БАВНО КАРАНЕ НЕ ОТ НАМАЛЕНА ВИДИМОСТ СТИГА СТЕ ХАРЧИЛИ ПАРИ ЗА ГЛУПОСТИ ПО-ДОБРЕ СЛОЖЕТЕ ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАИ.А И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪВЕДАТ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА МЛАДИТЕ ШОФЬОРИ ДО ПЕТ ГОДИНИ СТАЖ КОЛА НЕ ПО-МОЩНА ОТ 80 КОНЯ ОТ 5 ДО 10 ГОДИНИ -100 КОНЯ НАД 10 ГОДИНИ КАКВАТО ИСКА

    • Съгласен съм за стажа така трябва да е момчетата от юга не могат все още да разберат че са се качили на много коне а не на магарета

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.