Любопитно

Градска приказка: Котка и мишка на раздумка на хасковски тротоар

Котка и мишка съжителстват мирно на хасковски тротоар. Колкото и необичайна да е тази гледка, тя е факт.

Езикова
Димитър Едрев

Кадърът е заснет от десетокласника от ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ Димитър Едрев. Ученикът минавал случайно по хасковката улица „Одрин“, когато се натъкнал на странната гледка. Типично за днешните тийнейджъри извадил мобилния си телефон и заснел необезпокояваната приятелската раздумка между нашенските Том и Джери.

Снимката на десетокласника се превърна в една от най-коментираните в Езиковата гимназия днес. Димитър Едрев е част от клуб „Дигитални отличници“ заедно с още 23-ма негови съученици. Във фоайето на гимназията те подредиха изложба под надслов „Градска приказка“, разказана в 19 снимки.

Освен парадоксалното съжителство между котата и мишката, обективът на учениците е запечатал проблема с бездомните кучета в Хасково, забележителностите и красивата природа на южния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.03.2017 18:06 18:06

мацката е яка

Back to top button