Избори 2017

Цветан Цветанов: Санирането в Хасково ще продължи, ще има нови 4 000 работни места в региона

При подкрепа на изборите на 26 март ще продължим програмата за санирането. Хасково заслужава този по-добър облик на домовете си и по-ниски сметки за ток, заяви при обиколката си в Хасково заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той допълни, че това става благодарение на усилията на водача на листата на ГЕРБ Делян Добрев, експерти и общинската администрация.

Построяването на автомагистрала „Марица“, която беше ангажимент на кабинета „Борисов 1“, е важен фактор за развитието на региона и привличането на инвестиции, посочи Цветанов. „Хората в Хасково ме питат за инвестиции и работни места. 4 000 нови работни места ще бъдат разкрити тази година с откриването на новите предприятия в областта“, заяви Цветанов. Той благодари за това на депутатите на ГЕРБ и бившия областен управител Станислав Дечев.

Заместник-председателят на ГЕРБ припомни, че партията е поела ангажимент да продължи политиката по нарастване на доходите. Целта е минималната работна заплата да стане 650 лв., средната заплата – 1500 лв. Ръст ще има и на пенсиите, но той ще зависи от икономиката на страната.

Приоритет за ГЕРБ е и образованието – дуално и професионално. Целта е след завършването си младежите да са конкурентноспособни на пазара на труда, а бизнесът да има подготвени кадри, допълни Цветан Цветанов.

ГЕРБ

С гражданите в центъра на Хасково се срещнаха и кандидатите за народни представители на ГЕРБ Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button