В Минерални бани стартира благотворителна кампания за болен мъж

Регион
Васил

В Минерални бани стартира благотворителна кампания в помощ на 31-годишния Васил Стефанов.

Той страда от атрофия на мускулите. След автомобилна катастрофа преди 12 години Васил е със счупване на шийния отдел на гръбначния стълб и крайниците му остават неподвижни. В момента Васил се нуждае от незабавно лечение. Опериран е в Клиниката по неврохиргия към Университетска болница „Свети Иван Рилски” в София през 2007 г., но без резултат.

От УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив го насочили към турската клиника „Адже Бадем”, където трябва да му поставят специална помпа на гръбначния стълб. С нея ще се вкарва лекарство, което ще отпусне всички нерви и ще помогне за раздвижването на мускулите. До атрофията се е стигнало, защото Васил от 12 години насам е на легло с неподвижни крайници.

За лечението му са необходими 20 000 евро. Помпата струва 8 000 евро, отделно се заплащат 12 000 евро и за операцията. Масажите за възстановяване могат да се осъществят в Павел баня, където всеки ден струва 120 лева.

Сметката за набиране на средствата от дарения:

IBAN BG86 CECB 9790 40G9 7685 00

BIC CECIBBGSF

Васил Димов Стефанов

Минерални бани

ул. “Нов живот” 7

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.