Спорт

Младите волейболистки в топ 4 на най-добрите в България

Волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ спечелиха четвъртото място в Скаут лигата за момичета, родени 2004/2005 г.

Надпреварата започна през декември 2016 г., когато стартираха 36 отбора. След 10 срещи бяха определени 12-те най-добри в България, като димитровградчанки заеха 5-то място.

През последните три дни се изигра финалният турнир в пловдивската зала „Колодрума“. Момичетата на треньора Александър Дафинов записаха 2 победи в групата над „Шампион“ (Видин) и „Хебър“ (Пазарджик) и я спечелиха.

На следващия ден „Раковски“ игра полуфинал с бъдещия шампион „Бдин“ (Видин) и го загуби. В последния ден нашите отстъпиха в малкия финал на „Велбъжд“ (Кюстендил). Домакините от „Марица“ са втори.

На отбора предстои участие в регионалното първенство на 8-9 април, където целта е класиране на финалите на държавното първенство през юни.

Волейбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button