Любопитно

15 деца от Хасково и Димитровград обраха наградите от малка мис и мистър

15 красиви деца от Хасково и Димитровград обраха овациите и наградите от конкурса Малка мис и малък мистър в театър „Иван Димов“ в областния град.

Малчуганите бяха разделени в три възрастови групи, като се представиха в две красиви дефилета, като имаше и кръг, в който те демонстрираха пред журито своите таланти в песни, танци и рецитиране на стихчета.

В програмата имаше фокуси и изпълнение на ансамбъл „Хасково“ и клуб по спортни танци „Хасково“.

Конкурс

В крайна сметка журито определи за победители: Кристин Стефанова на 11 г. в ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград, Цветелина Караславова на 11 г., ОУ „Св. Иван Рилски“ – Хасково, Дженк Юзджан на 8 г. ОУ „Св. Иван Рилски“ – Хасково, Васил Иванов на 5 г. – Димитровград, Кристиана Коева на 7 г., ОУ „Христо Смирненски“ – Хасково, Александра Толумова на 5 г. – Хасково, Палома Запрянова на 5 г. от Димитровград и близначките Яна и Анна Борисови на 3.5 г. от Хасково.

Конкурс

Техни подгласници са Виктория Димитрова на 10 г., СУ „Васил Левски“ – Хасково, Дени Генева – на 9 г., ОУ „Пенчо Славейков“ – Димитровград, Медиха Халибрам на 8 г. ОУ „Христо Смирненски“ – Хасково, Ирина Николова на 7 г. от Хасково, Росица Ванчева на 6 г. от Хасково, Марая Радева на 7 г. от ОУ „Алеко Константинов“ – Димитровград.

Конкурс

Имаше много специални награди и подаръци от спонсорите.

Организаторът на конкурса регионалният мениджър на модна агенция “Интерсаунд” Адриана Добрева изказа специални благодарности на община Хасково за подкрепата за провеждането на Малка мис и малък мистър. Всички деца с корони ще представят двата града на националния конкурс.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button