Регион

Осигуриха пари за ремонт на пътя Димитровград – Стара Загора

Осигурени са средства за рехабилитация на път I-5 в отсечката от Стара Загора до Димитровград, съобщават от пресслужбата на областна администрация – Хасково.

Проектът за кръгово кръстовище до строящия се завод между Хасково и Димитровград е съгласуван от Агенция „Пътна инфраструктура“ и е изпратен вчера на инвеститора. Това информира областният управител Минко Ангелов, който проведе редица срещи за ускоряване реализацията на кръговото кръстовище. То е от голяма важност не само за дейността на инвеститора, но и заради безопасността на движение в конкретния участък на натоварения път.

В края на миналата седмица областният управител участва в съвещание в АПИ по конкретната тема за ускоряване изграждането на кръстовището. На срещата присъстваха още директорът на агенцията инж. Пирин Пенчев, началникът на Областно пътно управление – Хасково Радостин Ламбрев и експерти.

След като проектът вече е съгласуван от АПИ, са необходими и съгласувателни становища от МОСВ, НИНКН и ГД ПБЗН.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ебати льжците
ебати льжците
21.03.2017 21:30 21:30

Ебати льжеца Дон Делян Добрев. Герберастките медии льжат като за световно и баламите пак ще останат с кур в гьза. Ама като са балами,да лапат на Делян хуя и да мьлчат.

xaxa
xaxa
22.03.2017 12:00 12:00

Защо да се харчат пари излишно. Ако гледате да има сигорност то две КАМЕРИ биха накарали водачите да спазват там ограничението и ЕТО няма да има проблеми… То бива безхаберие на пари на българина…..

МАРИо
МАРИо
22.03.2017 13:46 13:46

Като гледам на практика има нужда от кръгово на две нива, а не на едно. Там хората карат като бесни, така, че си направете сметката, че наистина се обезмисля кръгово на едно ниво! А скоро не виждам да направят скоростен път за ст.загора! И какво става с околовръсното Болярово – птицекомбината? Колко време да чакаме! Защото Герб не го придвижаха този проект до сега!

Back to top button