Регион

С 400 бона правят ново хандбално игрище в Баните

Първа копка за изграждане на многофункционална спортна площадка на мястото на съществуващото спортно игрище направи кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

Община Минерални бани получи допълнителен трансфер за изграждане на многофункционално спортно игрище в размер на 400 000 лв. Спортното съоръжение ще отговаря на всички съвременни изисквания и ще предлага възможност за провеждане на учебни занятия, тренировки на местни спортни отбори и провеждане на спортни състезания.

Двата последни проекта, които сме възложили са стадиона в Караманци, който е най-вече за децата на район Караманци и Многофункционалното игрище в Минерални бани. Ние се чувстваме длъжници към всички вас, защото вие имате страхотни успехи с хандбалните отбори, заяви Искендер.

В района около игрището ще бъдат засети декоративни дървета и храсти, които допълнително ще облагородят района.

Копка

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
24.03.2017 17:38 17:38

Супер, ама много евтина излиза тая площадка…

Back to top button