Любопитно

Пътешественици разказват за красотите на 14 страни

Книгата на Бистра Якимова „Магията на пътуването: последвай местните“, фотограф Наце Сапунджиев, бе представена във фоайето на хаковския Младежки център.

Премиерата стана с участието на любопитни деца с помощта на игри, танци и награди. В книгата травъл блогърите Бистра, Наце и Петя разказват за Бразилия, Япония, Нова Зеландия, Чили, Аржентина, Гърция, Кения, Индия, Перу, Бали, Доминиканска република, Китай, Белгия, Мавриций.

Премиера

Те са в областния град по покана на Туристически информационен център – Хасково. Представянето на книгата е разпределено в две части: за малки пътешественици и за големи пътешественици.

В 17:30 ч., в офиса на Туристическия информационен център ще се проведе втората част на представянето на книгата. Блогърите са подготвили интересни истории от магическия свят на пътуването.

Премиера

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button