Любопитно

Астор и Теос потопиха Хасково в света на магията

Най-популярният български илюзионист Астор и младата звезда на магическото изкуство Теос потопиха Хасково за час в света на магията.

За международния ден на театъра – 27 март община Хасково покани двамата илюзионисти, които обраха овациите на публиката в препълнения салон на театър „Иван Димов“.

Спектакъл

Пръв се представи димитровградският маг Тодор Славов – Теос. След него майсторството си демонстрира и Астор. Красиви асистентки допълваха вълнуващия спектакъл.

Спектакъл

Както Haskovo.info писа, Теос е носител на най-голямата награда на Българската асоциация на маговете – Купа “Сенко”. Тя му бе връчена миналата година на спектакъл, в който взеха участие много известни български илюзионисти.

Спектакъл

Астор пък си припомни годините, когато е гостувал на хасковска сцена и призна, че е трогнат от Хасково, където са най-красивите жени. Илюзионистът заяви, че на 1 април българският Спектакълмагически клуб навършва 52 г. и остави вратата отворена за организирането на фестивал в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.03.2017 21:09 21:09

Браво!!! Уникално беше! Поклон пред артистите и организаторите на това прекрасно събитие!

Майка с правостоящи деца
Майка с правостоящи деца
28.03.2017 11:07 11:07

И ако родителите бяха се сетили да станат от столчетата за да има къде да седят децата щеше да е още по прекрасно. Г-н Венелин Динков и г-н Георги Пеев седяха в залата. Пеев поне водеше дете но първият просто си гледа..не е ли редно да отстъпят мястото си, чисто човешки питам

Майка
Майка
28.03.2017 11:25 11:25

Браво! Чудесно представление! Пожелание към Общината за повече подобни инициативи!

Back to top button