Хасково

Хасково остава зад Ники, момичето се възстановява от операция

Хасково за пореден път доказа, че е зад благотворителната кауза за 17-годишната Николета Корондилева.

В концерта в спортна зала „Дружба“, организиран от МВР и областната дирекция на полицията, участваха куп звезди и талантливи деца.

Концерт

Всички бяха поздравни от областния управител Минко Ангелов, директорът на ОД на МВР старши комисар Ангел Цанков, в залата бе и кметът Добри Беливанов. Получи се и писмо от омбудсмана Мая Манолова, в което тя изразява подкрепата си за Ники.

Концерт

В Хасково бе и Милена Шаркова, вдовица на загиналия при изпълнение на служебните си задължения командос Емил Шарков. Шаркова бе със 17-годишната си дъщеря Теодора, която също много помага за каузата. Ники е дъщеря на загинал полицай.

Концерт

Сред изпълнителите в концерта бяха: Илия Луков, Владо Димов, Гергана Тодорова, Христо Косашки, Мирела Ганчева, дует Калина и Невена, Здравко Мандаджиев, спортен клуб „Рона”, Фолклорна група „Росна китка”, ансамбъл „Златна Тракия”, ансамбъл “Хасково” и вокална група – Хасково.

Концерт

Близки на Ники споделиха, че преди дни тя е претърпяла тежка операция в Турция, след която се възстановява успешно. Момичето продължава да има нужда от средства за терапията.

Концерт

Всички които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Делян Беливанов
Делян Беливанов
01.04.2017 20:08 20:08

Честит Пьрви Април,ГРОБ, честит партиен празник. Субсидията ви е 12 милиона годишно.Необходимата за лечение сума е нищожна на този фон. Не ви ли е срам да карате родителите на момичето да се молят?

vale
vale
01.04.2017 21:26 21:26

Хасковската администрация от много години има лошия навик да се представя за Хасково.Около 240 хил. гласоподаватели,повечето от които от турските рептилоиди.Манталитета и простащината на нивото на страните от третия свят.Предстоящата революция ще ви отреди правилната принадлежност.

Когато искаме
Когато искаме
08.04.2017 7:29 7:29

Когато искаме, можем. Дано се оправи напълно момичето. Трябва и държавата да може.

Back to top button