Любопитно

Десетки кемперисти се събраха в парк “Марица”

За поредна година Димитровград е домакин на събиране на кемперисти от цялата страна.

Инициативата е на местната структура на Асоцияцията по къмпинг и караванинг в Димитровград. Очаровани от домакинството на община Димитровград ежегодно любителите на природата се събират един пролетен уикенд в парк „Марица“.

Паркът се превърна в едно от предпочитаните места за отдих на запалените по природата туристи. В съботния ден имаше програма за участниците и желаещите да споделят приятните емоции с тях.

Събор

Традиционен фолклор с танцова група от с. Черногорово и хора с ансамбъл „Звездица“, популярни песни в изпълнение на Бетина Димитрова и деца от Академията за таланти, томбола, аниматори и рок концерт на Pace Ride бяха в програмата.

За всички граждани, които проявяват интерес към атрактивните возила, вратите на кемперите и караваните на цени от 5000 до 100 000 лв. ще бъдат отворени от любезните им собственици, за да могат посетителите да разгледнат и отвътре този малък временен дом на колела.

Събор

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Владо
Владо
05.04.2017 18:23 18:23

Благородно им завиждам за възможността да пътуват и се радват на природата ни! Ето няколко кадъра от въздуха на събитието: https://youtu.be/WQ0RnRBXmNQ

Back to top button