Хасково

Втори хасковски блок с акт 15 след саниране

Втори жилищен блок в Хасково е с акт 15 след ремонт по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, съобщават от пресслужбата на кметството.

Ремонтиран е блок 3 в квартал „Бадема“. Извършена е топло и хидроизолация, поставена е нова мълнезащитна инсталация, ремонтирани са стълбищните клетки, сменана е дограмата на апартаментите, общите части и мазетата. Така също е подменено осветлението в общите части с енергоспестяващо.

Haskovo.info припомня, че с акт 15 вече е и блок 29 в кв. „Орфей“.

В Хасково по Националната програма се санират 72 блока, за тях има проведени обществени поръчки за избор на изпълнител и са сключени договорите със строителните фирми. Изпълнението на проектите е в различни етапи. До дни се очаква да бъдат завършени още блокове.

Още 33 блока са на етап енергийно обследване и предстои обявяването на обществена поръчка за избор на строителна фирма, която да извърши ремонтите.

Блок

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.04.2017 15:05 15:05

Коя е фирмата която го е извършила?Или е военна тайна,щото един спечелил об.поръчка,дал я на някой си изпълните а пък той на някой си подизпълнител и става мамата си джаса… Затова трябва да има табела на която да пише-кой ще изпълнява,кога ще започне и кога ще завърши санирането на обекта.Име на фирмата,телефони и т.н.Но неби…

Живущ в 3 блок
Живущ в 3 блок
04.04.2017 16:22 16:22

Фирмата е софийска, работниците бяха изключително опитни. Говорих с единият от тях санирали са 5 блока в страната. Със съседите сме благодарни, че точно тези строители ни се случиха. Нямахме проблеми никакви. Табела има, за тези които държат могат да я видят на място. Изпълнени са сроковете. За подизпълнители не ни интересува. Важното е че, рабатата е изпълнена на времеи качествено.

we
we
04.04.2017 20:46 20:46
Отговор до  Живущ в 3 блок

БРВО САМО ТАКА ,,,НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ДЪРТИ КОМУНИСТИ ,ДА ВИ Е ЧЕСТИТО..

Back to top button