Спорт

13 титли за „Рона“ от Румъния, силна Ивет и в Италия

Общо 23 медала – 13 златни, 8 сребърни, 2 бронзови и две купи спечелиха танцьорите от хасковския балет „Рона“ от открития международен танцов шампионат на Румъния, който се проведе в Тимишоара.

Силно в шампионата с 2500 участници се представиха Ивет Иванова, Никол Стоименова, Кристина Дякова, Виктория Христова, Мелиса Башаран, Моника Иванова, Стела Божинова, Радослав Божилов.

Рона

Хореографът на балета Милена Налбантова сподели, че специалистите са останали впечатлени от представянето на „Рона“, който бе единственият представител от България.

Преди Румъния Милена Налбантова и Ивет бяха на Световния танцов трофей в Лигнано Сабиадоро край Венеция. Налбантова бе жури, а Ивет се включи в надпреварата сред професионалистите, където успя да спечели трето място в танцово шоу.

Сега пред балета предстои участие на международен фестивал в Солун в края на април.

Рона

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button