Регион

Ученици зарадваха с курабии и козунаци домуващите в Старческия на Кенана

С великденски курабии, козунаци и сладки учениците от Стамболово зарадваха обитателите на дома за стари хора на Кенана.

От лакумствата получи всеки от близо 200-те домуващи в двата филиала на социалното заведение. Дарението направи представителна група на СУ „Св. Климент Охридски”, която поздрави обитателите с песни и им пожела здраве, късмет и надежда.

Ученици

Средствата за дарението са събрани от благотворителен базар, който се откри по-рано в сградата на стамболовското училище. Декоративни саксии във формата на човечета с живи растения, цветя от хартия, пъстри сувенири, пролетно дръвче-бонбониера и други интересни декорации, представи групата по приложна дейност „Деца творят чудеса”.

Ученици

Банички със спанак, мъфини, козунаци с различна големина и форма, кошнички със салата и други великденски изкушения и торти, бяха изкупени с охота. Кулинарните специалитети са приготвени от клуб „Вкусно, родно, здравословно”.

В базара се включиха и третокласниците. Освен родители и общински служители, гости бяха и група ученици от съседното с. Долно Ботево.

Ученици

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мефкюре
Мефкюре
06.04.2017 14:16 14:16

дано и в делнични дни децата са така приветливи с възрастните хора!

Back to top button