Хасково

Безплатни прегледи за Деня на здравния работник в Хасково

Инициатива „Център здраве“ ще се проведе на 7 април – ден на здравния работник в Хасково, съобщават от кметството.

Тя се реализира със съдействието на РЗИ, Сдружението на Общопрактикуващите лекари, МБАЛ-Хасково, Общностен център, проект „Шанс в дома“, ДКЦ 1, Медицинския филиал към Тракийския университет, НЗОК.

В дървените къщички в пешеходната зона до общината ще бъдат позиционирани специалисти от различните институции, които ще дават безплатни консултации. Специалисти от здравната каса ще отговарят на въпроси на граждани. Къщичките отварят в 11 часа.

Безплатни прегледи от 10 до 13 часа обяви и МБАЛ Хасково, чиито специалисти ще преглеждат в кабинетите в отделенията на болницата.

По повод Деня на здравния работник медицинският персонал в училищното и детското здравеопазване на община Хасково ще получи бонус от по 50 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.04.2017 13:33 13:33

……………..

Консултации
Консултации
07.04.2017 13:52 13:52

Консултации проформа – само за два часа. Не можеше ли да постоят поне до 16ч. Хубава инициатива, но повече на думи.

възмутена
възмутена
07.04.2017 22:25 22:25

Гротеско е когато, служителката изследваща пушачи за отровите в белия дроб в компанията на главния секретар на РЗИ пушат цигари,доката обясняват за вредата от тютюнопушето.

Голяма излагация
Голяма излагация
08.04.2017 7:15 7:15

Голяма излагация с тези прегледи. Панаир, от който полза няма никаква. Пък и докато хората да разберат, че такова нещо има…те си тръгнали. Измислена грижа за здравето на хората. Кога ли доктор ще се размърда без да му пуснеш в джоба нещо.

Back to top button