Безплатни прегледи за Деня на здравния работник в Хасково

Хасково
Прегледи

Инициатива „Център здраве“ ще се проведе на 7 април – ден на здравния работник в Хасково, съобщават от кметството.

Тя се реализира със съдействието на РЗИ, Сдружението на Общопрактикуващите лекари, МБАЛ-Хасково, Общностен център, проект „Шанс в дома“, ДКЦ 1, Медицинския филиал към Тракийския университет, НЗОК.

В дървените къщички в пешеходната зона до общината ще бъдат позиционирани специалисти от различните институции, които ще дават безплатни консултации. Специалисти от здравната каса ще отговарят на въпроси на граждани. Къщичките отварят в 11 часа.

Безплатни прегледи от 10 до 13 часа обяви и МБАЛ Хасково, чиито специалисти ще преглеждат в кабинетите в отделенията на болницата.

По повод Деня на здравния работник медицинският персонал в училищното и детското здравеопазване на община Хасково ще получи бонус от по 50 лв.

Още новини

loading...

4 коментара

  • Консултации проформа – само за два часа. Не можеше ли да постоят поне до 16ч. Хубава инициатива, но повече на думи.

  • Гротеско е когато, служителката изследваща пушачи за отровите в белия дроб в компанията на главния секретар на РЗИ пушат цигари,доката обясняват за вредата от тютюнопушето.

  • Голяма излагация с тези прегледи. Панаир, от който полза няма никаква. Пък и докато хората да разберат, че такова нещо има…те си тръгнали. Измислена грижа за здравето на хората. Кога ли доктор ще се размърда без да му пуснеш в джоба нещо.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.