Хасково

Глобяват с по 1000 лв. три партии за останали плакати в Хасково

Три партии ще бъдат санкционирани заради нетостранени плакати в Хасково, съобщиха от служба КОРЗ на общината.

Проверка е установила, че не са премахнати агитационните материали на ДПС, ДОСТ и БСП. На председателите на политическите формации е изпратена покана, да се яват в общината лично или чрез упълномощено лице за да им бъде съставен акт за административно нарушение. Според Изборния кодекс агитационните материали се премахват в седемдневен срок след изборите .

В случай, че не се яви представител на партията акт ще бъде съставен и в негово отсъствие. Сакнцията е 1000 лв.

Нито една от трите политически сили, чиито плакати все още не са премахнати в Хасково и общината – ДПС, ДОСТ и БСП, не е внесла гаранцията от 1000 лв. в общината.

Подобна сума са внесли ГЕРБ и Воля, и двете партии са отстранили агитационните си материали и могат да заявят връщане на сумата.

Плакати

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БОРО ЧВОРО
БОРО ЧВОРО
07.04.2017 14:52 14:52

ТРИ ХИЛЯДИ ЛЕВА Е СЕРИОЗНА СУМА-НЕ Я ХАРЧЕТЕ НАВЕДНЪЖ! МОЖЕ ДА КУПИТЕ 1 ТОН ПАМУК ДА ИМА С КВО ДА БЪРШЕТЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ РЕПУБЛИКА!

Back to top button