Харманлийски огнеборец с награда за гасенето на големи горски пожари

Регион
Награден

Изпълнителната агенция по горите награди със специална грамота младши експерт Стоян Спиров, началник на дежурна смяна в РСПБЗН – Харманли, съобщават от МВР.

Отличието му бе връчено на тържествена церемония, която се състоя в Държавно ловно стопанство Витошко – Студена. Наградата е присъдена за активното участие на младши експерт Спиров при погасяването на големите горски пожари край Маджарово, Тополовград и Харманли.

Началникът на дежурната смяна получи грамотата си лично от проф. д-р Иван Палигоров, замстник-министър на земеделието и храните.

Непосредствено преди церемонията служители на Министерството на земеделието и храните, Изпълнителната агенция по горите, Държавното горско стопанство и журналисти залесиха с черен бор терен, намиращ се на територията на Държавно ловно стопанство Витошко – Студена. Това бе заключителното събитие от тазгодишното отбелязване на Седмицата на гората.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.