Регион

27-годишна открадна телевизора на приятелка

27-годишна димитровградчанка е задържана за кражба на телевизор от своя приятелка, съобщават от полицията.

Момичето откраднало телевизора при посещение в дома на приятелката си. Тя посетила дружката си в жилището на улица „Гросето” в града, собственост на 49-годишната й майка и й задигнала 24-инчовия телевизор.

След установяването й, жената предала инкриминираната вещ с протокол и признала за деянието си пред разследващите.

Общо 3 кражби са станали през денонощието в Димитровград. Първата е от товарен автомобил Рено, в който е проникнато след счупване на прозореца му. Откраднат е акумулаторът му. Втората е от къща в село Крум, където е нахлуто през отворен прозорец. Задигнати са 130 лева. Чрез демонтиране на комарник е проникнато и в жилище на улица „Г. Кирков” в града. Откраднати са неустановен грамаж златни бижута и 2 ръчни часовника.

В Хасково е извършена кражба от автомобил Фолксваген след счупване на стъклото му. Задигнати са 105 лв. и 20 евро.

От Харманли съобщават за кражба от необитаема къща в село Бориславци. Откраднати са душове, смесители за вода, душ батерии, осветителни тела и матраци.

Последната регистрирана кражба през почивните дни е от неработещ дърводелски цех в Тополовград. След разбиване на вратата му е извършена кражба на системата за видео наблюдение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button