Хасково

Работници издигнаха партийно знаме върху саниращ се блок в Хасково

Партийно знаме се появи на покрива на един от блоковете в Хасково, които се санират по националната програма. Флагът е на ГЕРБ, а репортерска проверка установи, че е поставен от работници – фенове на партията без съгласието на живеещите в сградата.

Става въпрос за блок 26 в хасковския квартал „Орфей“, по който се работи ударно от няколко месеца. От няколко дни обаче над главите на работниците, които са без каски, се вее партийният флаг на ГЕРБ. Тази сутрин за това сигнализира в социалните общинският съветник Георги Пеев.

Знаме

Живеещите в блока обясниха, че не знаят как се е появил. Работниците признаха, че сами са го поставили, защото били от ГЕРБ.

Техническият ръководител на строежа не знаеше за знамето и веднага след посещението на репортерите нареди то да бъде свалено.

Знаме
Знамето беше премахнато по нареждане на техническия ръководител на строежа

От ГЕРБ коментираха, че нямат отношение към случая и не знаят как партийното знаме е стигнало до блока.

Подобен беше и коментарът от страна на община Хасково. Поставянето на партийното знаме не е нарушение на закона, още повече, че сме извън предизборна кампания, обясни заместник-кметът Велин Балкански.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги Иванов
Георги Иванов
10.04.2017 17:35 17:35

То знамето е лесно, ами каски кой иска да сложи а?

антигерб
антигерб
10.04.2017 19:00 19:00

А защо кмета Беливанов излезе в отпуск, кой го принуди и защо, гербаджиите какво праввт в Хасково освен че веят партийни знамена?

Лора
Лора
10.04.2017 20:51 20:51
Отговор до  антигерб

Е,как защо? Чилякьт можел да си реализира програмата само с правителство на ГЕРП. Мнооого е идеен,то затова и толкова партии смени.

ХЕТЛЕР
ХЕТЛЕР
10.04.2017 22:12 22:12

ГЕРБ си е ама чиста КОМУНИСТИЧЕСКА партия и за 27 год, псевдо демокрация в БЪЛГАРИЯ на власт не е била партия която да не е обвълзана със комунягите и бившата Д,С, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СДС СЪС ДЪРТИЯ КОМУНЯГА И ПАРТИЕН ПРЕПОДАВАТЕЛ МАНГАЛА ИВАН КОСТОВ , тия всички са за растрел,Дано дойде ДИКТАТУРА И ВЛАСТ такава че комунягите всички които ограбиха държавата и сега богатеят и от комунисти станаха най големите капиталисти със заграбване и далавери да ги осъдят и пратят във затворите и да се върне смъртното наказание и всички които са предали националните интереси и БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ РАСТРЕЛЯНИ В ИМЕТА НА НАРОДА, А псевдо ПАТРИОТИТЕ КАТО СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАНОВИ ЛУДИЯ ВОЛЕН СА СЪЩО ЗА РАСТРЕЛ ЗАЕДО СЪС БОЙКО И КУРНЕЛИЯТА !!!!ДАНО ИМА ГОСПОД И ДА СЕ СЛУЧИ ВЪЗМЕЗДИЕТО !!

Back to top button