Любопитно

Красиви хасковлийчета с концерт в Старческия, хандбалистка атакува „Мис България“

Победители от конкурсите за красота „Малка мис и малък мистър“ изнесоха празничен концерт в навечерието на Великден в Старческия дом на Кенана.

Децата зарадваха възрастните хора със стихчета, песни, танци и съчетания по аеробика. Те донесоха и много великденски вкусотии. Изявата бе под мотото „Красота, доброта, любов“.

Концерт
Хандбалистката Иванина Ванчева

От своя страна директорът на дома Любка Евтимова благодари на децата за красивия поздрав и също ги почерпи с лакомства, изработени от бабите в дома, където настанените са общо 190, като има 10 свободни места.

Концерт

Организаторът на конкурса за красота регионалният мениджър на модна агенция “Интерсаунд” Адриана Добрева благодари на домакините и директора Евтимова и заяви, че децата ще гостуват в дома не само по празници. Тя благодари и на техните родители.

Концерт

Междувраменно стана ясно, че регионалният конкурс за определянето на представителката от Хасковско на „Мис България“ ще е на 19 май, в същото заведение като миналата година.

Концерт

Днес с децата в Старческия дом бе и една от претендентките в конкурса – хандбалистката Иванина Ванчева. За конкурса вече има интерес и от момичета от Харманли и Димитровград.

Концерт

Haskovo.info припомня, че на последния „Мис България“ Хасковска област представи друга хандбалистка – Мария Димитрова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button