Спорт

Словачка с две титли, рускини с шоу на Кенана навръх Великден

Словачката Виктория Морвайова спечели две титли на международния турнир по тенис за юноши и девойки до 18 г. на Кенана.

Финалите се играха навръх Великден. Заради дъждовното време срещите се играха на закрито.

Виктория първо стана шампионка на сингъл, побеждавайки финландката Она Орпана с 2:1. След това словачката триумфира и на двойки с румънката Михаела Маркулеску срещу рускините Наталия Болтинская и Екатерина Шалимова с 2:0.

Тенис

Вторият сет беше много оспорван и рускините на няколко пъти влизаха в спорове със съдията или взимаха прекъсване за да отидат до тоалетна. Словачката също започна да влиза в диалози със съдията на стола. В крайна сметка, по оценка на специалистите в залата, по-силната двойка спечели.

Тенис

По време на загрявките пък Наталия отиде на корта, където се подготвяха украинците и се включи в техните разигравания. Въпреки изострените отношения между двете държави младежите се държаха съвсем дружески.

Руснакът Тимофей Скатов победи с 2:0 украинеца Никита Мащаков във финала на сингъл.
Мащаков пък вдигна титлата на двойки със сънародника си Олексий Крутик, побеждавайки във финала Стефан Палоси (Румъния) и Карлос Йовер (Испания) с 2:0.

Тенис

Междувремено една от хасковските тенис надежди Далия Георгиева замина за участие в основната схема на държавното първенство до 14 г. в Пазарджик.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Магдалена
Магдалена
17.04.2017 3:43 3:43

Нека спортът е в услуга на МИРА!!

Анонимен
Анонимен
17.04.2017 14:02 14:02

uspeh

Анонимен
Анонимен
17.04.2017 14:03 14:03

Uspeh za mladata tenis nadejda Dalia Georgieva e za ba6ta i razbira se

Back to top button