Хасково

Свободни места за монтажници на 1100 лв., военните търсят огняр

Свободни места за монтажници на метални конструкции са обявени в Хасково, съобщават от Агенцията по заетостта. Заплатата е 1100 лв., а местата са четири.

Те ще трябва да сглобяват оранжерии по обекти в различни градове в България. Договорите са безсрочни, а местата са свободни от 12 април.

От 1 май в Харманли има място за главен счетоводител, бюджетен, на 738 лв. и безсрочен договор. Изисква се професионален опит до 2 г. и компютърни умения със счетоводни продукти.

В Хасково се търсят двама машинисти на еднокофов багер, а местата са свободни от 13 април.

От хасковското военно формирование 52740 обявиха място за огняр на парен котел с минимум средно образование.

Кандидатите трябва да са изкарали курс за работа с парни котли (високо налягане) и да имат над 1 г. стаж. Основната заплата е 472 лв., 32% за работа в Министерството на отбраната и допълнително по 1% за всяка година стаж по специалността, порцион – 120 лв. Документи се подават до 25 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кольо
кольо
17.04.2017 18:39 18:39

Със какъв ценз е назначен този палячо Георги Славчев да подбира кадри за работа когато той самия е неграмотен .Изключен е от спортното , а с връзки едвам завърши реална гимназия.След това си купи диплома за икономист директно, даже и един ден не е бил студент.С каква съвест тази гнида насочва хората за избор на работа.Той освен измами покрай баща си и заложната къща друго не владее.

Back to top button