Хасково

Общината провери протеклия блок на „Дунав“, саниращата фирма ще ремонтира жилищата

Община Хасково е извършила проверка на блок 8 на ул. „Дунав“, за който Haskovo.info писа, че протече при вчерашния дъжд. Блокът се санирана по националната програма.

Покривът е бил разкрит за ремонт и дъждът заваля преди да бъдат замазани фугите. Апартаменти протекоха от таваните, като вода се стичаше и от електрическата инсталация.

От кметството съобщиха за Haskovo.info, че фирмата, която санира блока трябва да възстанови щетите по апартаментите.

Подобен бил и случаят с блок 32 в „Орфей“, който също протекъл и саниращата фирма ще трябва да извърши ремонт на жилищата там.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.04.2017 15:11 15:11

Бля,бля…

Алтернатива
Алтернатива
18.04.2017 18:09 18:09

Къде са контролните органи които следят за качеството и стандарта на изпълнение. Приемат блока след като строителя каже,че е готов и после живущите да си блъскат главите с проблемите от строителството. Те не знаят къде да дупчат в панела за да няма проблеми,а да не кажа ,че може да се положи изолацията и без пробиване но е по-скъпо.Контрол,контрол и пак контрол дали всичко е по стандартите за строителство!

Кенанец
Кенанец
18.04.2017 19:49 19:49

Строи се още. Не е завършен ремонта. Сега изкяриха с по един вътрешен ремонт

Борислав Кирилов
Борислав Кирилов
19.04.2017 10:14 10:14

Да напишат и за бл.34 в Орфей! Там също стана сериозно наводнение, но медиите нещо замълчаха, а общината знаят, но нищо не пишат в сайта си.

Back to top button