Хасково

Мъж бере душа след катастрофа, младеж без книжка бяга от полицаите

Шофьор е с опасност за живота след катастрофа на хасковския булевард „Съединение“, съобщават от пресцентъра на полицията.

Както Haskovo.info писа при инцидента се удариха Сеат, шофиран от 25-годишен жител на Текето и Ланчия, шофирана от 39-годишен хасковлия.

Поради неспазване на дистанция и употреба на 1,97 промила алкохол, водачът на Сеата е застигнал и ударил отзад Ланчията. Постадал е нейният водач, който е с перитонит в областта на корема. Настанен в хасковската болница с опасност за живота.

25-годишна пътничка е пострадала при инцидент вчера на автомагистрала ”Марица” в посока Хасково. 28-годишен свиленградчанин е шофирал лек автомобил Фолксваген с несъобразена с атмосферните условия скорост. Загубил е контрол и с предната част се е ударил в мантинелата. От удара е пострадала возещата се в колата любимчанка, която е с комоцио.

На 16 април на пътя между селата Елена и Криво поле е станала катастрофа с лек автомобил Фолксваген с водач 18-годишен младеж. Неправоспособното момче управлявало колата с несъобразена с релефа на пътя скорост и употреба на 0,95 промила алкохол, поради което е загубило контрол и е навлязло в насрещната лента. Там се е ударил в насрещно движещ се Опел, управляван от 32-годишен харманлиец. От удара е пострадал неправоспособният водач, който е с фрактура на ляво ходило.

Същата нощ автопатрул в Харманли е спрял за проверка на улица „Драган Цанков” лек автомобил Мерцедес. След като водачът е спрял, оставил колата и хукнал да бяга. При проверката е установено, че това е 25-годишен младеж от града, който е неправоспособен и в момента е с условна присъда за управление на автомобил без шофьорска книжка. За подобно деяние в димитровградското управление е заведено бързо производство срещу 26-годишен мъж.

Неправоспособният е хванат от автопатрула да шофира лек автомобил Опел без книжка. Същото производство е заведено и в Свиленград. Униформените са заловили 24-годишен младеж от града да шофира колата си след употреба на 1,72 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гаджастан
Гаджастан
21.04.2017 16:04 16:04

Така е в Текето само ГАДЖАЛИ !

Back to top button