Хасково

Анкетират родители на хасковски ученици за качеството на образованието

Родители на ученици в 9 и 10 клас от четири хасковски гимназии ще бъдат анкетирани за качеството на образованието.

Това обявиха на пресконференция в община Хасково координаторът на Образование България 2030 Златка Димитрова и Росалина Тодорова от катедра Социология при Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Освен за качеството на образованието родителите ще бъдат анкетирани и за техните нагласи за успех на децата им.

Анкети ще се проведат и в София, като въпросите са 31.

Според последните световни проучвания резултатите на българските ученици спадат пред последните 15 – 20 г., като вече сме на нивото на Тринидад и Тобаго, Мексико и Колумбия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.04.2017 14:59 14:59

Какво ще ги анкетирате,попитайте защо почти всички деца ходят на частни уроци и родителите им плащат грешни пари.И колко са със средно образование,колко с висше?

какво качество ха
какво качество ха
18.04.2017 22:02 22:02

Какво качество на образованието щом хасковското РИО даде даром изпита за директор на училище на оная селянка бостанджийка! Сега тая превозвачка се вихри на воля из цялото училище. Събра си отбор от некадърни дружки скандалджийки също като нея. По цял ден пият кафета и пушат, докато си почиват от поредното навикване или поредната интрига, която са забъркали. Страшна работа е в това училище. Масова чистка проведе тази набедена директорка и продължава да се гаври и да гони хора. Мамицата и долна на тая кучка. Дано и се връща стократно на тая злоба!

шут
шут
18.04.2017 22:16 22:16

Оле мале, тая грозната проста М-ка още ли не са я изгонили от поста директор на училище. Тва нервозното кой го държи на каквато и да е длъжност. На частното всичко може, ама да си вихри байряка на държавна работа и пред уж интелигенцията – кой я търпи тая себична шизофреничка! Това май всички са слепи и глухи в хасковския инспекторат. Ама и Панайтов и Делчева да внимават, щото на Мил..ка работа на далеко се е размирисала. Няма да приключат току така нещата. Ще падат глави и то не само директроски. Депутатите са далеко, пък М.М се осра и пред тях. Така че умната – и да си ходи тая М-ка!

Back to top button