Регион

Трима младежи ограбиха симеоновградчанин, запалиха БМВ

Трима непълнолетни симеоновградчани са хванати за грабеж, съобщават от полицията.

На 17 април момчетата на възраст 15, 16 и 17 г. са проникнали в дома на своя 52-годишна съгражданка на улица „Хаджи Димитър” в Симеоновград и откраднали дрелка, нивелири, шпатола, маламашка, нощна лампа и други. След подадения сигнал момчетата са установени, а инкриминираните вещи са иззети с протокол.

В Димитровград е арестуван 59-годишен без книжка, който е заловен да шофира с 1,85 промила алкохол. 18-годишна девойка пък е хваната да управлява кола в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление за същото нарушение.

Две кражби са станали през денонощието в Димитровград. Първата е на CD от паркиран на улица „Никола Вапцаров” лек автомобил Фолксваген. В колата е проникнато след счупване на предно стъкло. Втората кражба е от жилище на улица „Простор” след взломяване на входната врата. Откраднато е също CD. Последната регистрирана кражба е в Симеоновград. След натиск на входната врата са откраднати 570 лв. и климатик.

На 17 април около 23 часа в свиленградската полиция е получен сигнал за запален автомобил на улица „Лозица” в града. Незабавно са изпратени полицейски и пожарникарски екипи, които установили, че гори БМВ-730, собственост на 31-годишен мъж от града. В резултат на пожара е изгорял преден фар и частично дясната част на двигателния отсек.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button