Хасково

Усилена подготовка в ПМГ за президента и куп прояви за празника

В хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ тече усилена подготовка за визитата на президента Румен Радев в петък. Тогава ще е кулминацията в тържествата по случай 45-годишнината на Математическата.

Днес в двора на гимназията се проведоха последни репетиции. Радев се очаква в 10:20 часа в петък.

ПМГ

През цялата седмица в гимназията се провеждат конкурси и състезания, посветени на празника. Днес например имаше Математически бой със задачи, състезание по английски език.

ПМГ

При голям интерес премина и литературното четене с популярната поетеса Ралица Генчева с водещ младият поет Стефан Евтимов.

ПМГ

Най-полулярната поетеса за 2016 г. и автор на бестселъра “Този път, за да ме чуеш” гостува за първи път в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
10г
10г
19.04.2017 17:22 17:22

Къде са стипендиите?

Roditel
Roditel
19.04.2017 19:46 19:46

Какъв е този ужасен паркет, Маргаритова? Тези умни деца това нещо ли заслужават, а имаше голям ремонт. Защо не сте си изциклили и боядисали паркета? Ако трябва родителите ще дадем пари за лак! Ужас, не мога да повярвам! Много зле……………….! Децата ни не заслужават тази грозотия!

Back to top button