Усилена подготовка в ПМГ за президента и куп прояви за празника

Хасково
ПМГ

В хасковската ПМГ “Боян Петканчин” тече усилена подготовка за визитата на президента Румен Радев в петък. Тогава ще е кулминацията в тържествата по случай 45-годишнината на Математическата.

Днес в двора на гимназията се проведоха последни репетиции. Радев се очаква в 10:20 часа в петък.

ПМГ

През цялата седмица в гимназията се провеждат конкурси и състезания, посветени на празника. Днес например имаше Математически бой със задачи, състезание по английски език.

ПМГ

При голям интерес премина и литературното четене с популярната поетеса Ралица Генчева с водещ младият поет Стефан Евтимов.

ПМГ

Най-полулярната поетеса за 2016 г. и автор на бестселъра “Този път, за да ме чуеш” гостува за първи път в Хасково.

Още новини

loading...

2 коментара

  • Какъв е този ужасен паркет, Маргаритова? Тези умни деца това нещо ли заслужават, а имаше голям ремонт. Защо не сте си изциклили и боядисали паркета? Ако трябва родителите ще дадем пари за лак! Ужас, не мога да повярвам! Много зле……………….! Децата ни не заслужават тази грозотия!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.