Любопитно

Наградиха 25 млади автори от „Равнопоставени в любовта“

25 млади автори бяха наградени на церемония в Дома на учителя в Хасково от Националния конкурс за есе, стихотворение, рисунка и фотография „Равнопоставени в любовта“.

В първа възрастова група в раздела за есе първата награда е за Цвета Вълчанова от СУ „Желязко Терпешев“ – Любимец, втори са Алейна Ембие и Дияна Паскова от СУ „Петър Берон“ – Свиленград, трети са Нели Генова и Петя Драгомирова от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Наградени

Специалната награда на сдружение „Шанс и закрила“ е за Божидара Илиева от СУ „Желязко Терпешев“.

Наградени

Във втора възрастова група първа е Красимира Колева от ГПЧЕ „Асен Златаров“, втори е Щилян Димитров от ПГТ „Александър Паскалев“, а специалната награда е за любимчанката Даяна Бойкова.

В първа възрастова група на раздел „Стихотворение“ първи е Кирил Димов от ОДК „Св. Иван Рилски“ – Казанлък, втора е Петя Колева от СУ „Паисий Хилендарски“, трета е Анна Георгиева от ПГ „Пейо Яворов“ – Петрич.

Наградени

Във втора възрастова група първа е Габриела Караджонова от ПГССИ „Христо Ботев“ – Свиленград, втора е Цветелина Казакова от СУ „Желязко Терпешев“, трета е Ивет Димитрова от ОДК „Св. Иван Рилски“.

В първа възрастова група в Изобразителното изкуство първи е Кристиян Михайлов от СУ „Петър Берон“, втора е Жулиена Гюлева, а трета Тияна Русинова от същото училище. Специалната награда на младежкото жури е за тяхната съученичка Деница Костадинова.

Наградени

При по-големите първа е Мая Генева от ПГТ „Александър Паскалев“, втори са Даниела Христозова и Теодора Георгиева от ПГССИ „Христо Ботев“, трети са Нина Николова от ФСГ „Атанас Буров“ и Стефан Фотелов от ПГССИ „Христо Ботев“. Специалната награда е за Сиана Димитрова от ПГССИ.

В раздел фотография няма присъдени награди.

Конкурсът се провежда в рамките на двугодишен проект „Ателие за толерантни и равнопоставени отношения“ на сдружение „Шанс и закрила“. Целта е да се провокират творческите търсения на децата и младежите. Участваха 80 автори от региона и страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button