Регион

Над 30 000 ментета хванаха на Капитан Андреево

30 372 чифта мъжки и дамски чорапи, 12 361 текстилни изделия, 1039 чифта спортни обувки и 482 дамски чанти ментета, задържаха митничарите на „Капитан Андреево“ при нови два случая, съобщават от Агенция „Митници“.

Имитациите, носещи лого на общо 19 световноизвестни марки, е трябвало да стигнат до Полша, скрити в два камиона с полска регистрация, управлявани от полски шофьори. Камионите са селектирани за щателни митнически проверки, при които в единия камион митничарите са открили 21 900 чифта дамски и мъжки чорапи, а в другия – 8472 чифта.

При проверките са открити и общо 12 361 текстилни изделия – тениски, блузи, ризи, панталони, спортни комплекти, боксерки, както и спортни обувки – съответно 779 чифта в единия от камионите и 260 чифта в другия. В единия от камионите са открити и 482 дамски чанти.

В същото време от полицията съобщават за иззети близо 20 000 цигари и половин кило тютюн без бандерол. Димитровградските криминалисти са конфискували 18 600 от общото количество папироси от жилище на улица „Волгоград”, собственост на 59-годишен мъж от града. Останалите 860 къса са намерени при проверка на двама хасковлии от местните криминалисти. В единия е открит и половин килограм безакцизен тютюн. Цигарите и тютюна без бандерол са иззети с протоколи за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button