Спорт

Куп медали за гимнастичките от турнира на Симона Пейчева

Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и нейният клуб „СиВи Спорт“ за седма поредна година организираха детски турнир „Simona Cup“.

Надпреварата се състоя в зала „Универсиада“ в София. Участие взеха над 250 гимнастички от цялата страна на възраст от 5 до 12 г. Патрон на турнира беше кметът на столицата Йорданка Фандъкова, а сред официалните лица бе и президентът на БФХГ Илиана Раева.

Състезателките от хасковския клуб „Аида“ и димитровградския „Афродита“ с президент Яна Михайлова спечелиха куп медали.

За „Аида“ сребърни медали спечилиха ансамбъл 2010, бронзови медали за ансамбъл 2008, бронзови и за девойките младша възраст на топки.

Аида

Индивидуално с бронзов медал се окичи Наталия Митева. Василена Петрова стана пета, шести са Деница Анева – 2009 г., Гергана Николова – 2007г. и Деляна Петрова 2008 г., седми са Жаклин Латинова – 2007 г., Киара Стойчева – 2008г., Ясмин Рафет – 2008 г., Димана Дамянова – 2007г., а осма е Шанел Халил – 2008 г.

Симона Митева игра без уред и въже и се класира 6-та в „А“ категория, 6-та се класира и Теодора Ненова в „Б“ категория също на без уред и въже. Седми останаха Елис Шериф с без уред и обръч, Преслава Дамянова с без уред и въже и Александра Кръстева също играли в „Б“ категория. Седмо място и за Камелия Иванова.

За „Афродита“ сребърни медали спечелиха момичетата от ансамбъл 2007, сребърни медали за ансамбъл 2005 и бронзови медали за ансамбъл 2006.

От клубното ръководство благодарят на гимнастичките за прекрасното представяне и на Симона Пейчева, Анжела Иванова и Радка Настева за поканата за участие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button