Хасково

ВиК: Още няма режим на водата, но има аномалии

Читател на Haskovo.info сигнализира, че от 19 април на ул. „Тракия“ 25 в областния град по цял ден няма вода. Тя идвала в малките часове на денонощието.

На телефона за аварии на ВиК упътили хасковлията към водоноската, защото от ръководството не били взели решение за захранването на района с вода.

Началникът на район “Хасково” при ВиК Иванко Милушев потвърди, че в Хасково все още няма режим на водата след изключването на помпени станции 1 и 2 заради завишените нива на уран там.

Милушев обаче посочи, че на различни места в града са възможни аномалии. Той призова хората да подават сигнали на диспечерите, които ще бъдат проверявани.

Нивото на водоема в северната част на Хасково продължава да пада, като след около седмица е възможно областният град да мине на воден режим. Тогава в определени часове квартали няма да имат вода.

От ВиК призовават хасковлии да пестят водата, като не мият колите си и не поливат.

В Държавен фонд „Земеделие“ – Хасково също страдат от безводието, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Там тоалетните не могат да се измият и се носи неприятна миризма.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.04.2017 16:37 16:37

А защо „великия“ ни кмет Беливанов още не се е изходил по въпроса с урановата вода? Къде се крие и защо? Току се появи за да застане до президента или да раздаде някоя тъпа наградка. Той кмет ли или лукова глава! Да излезе и да каже как смята общината да реши тоя жизненоважен за хората проблем! Не само да лъже преди избори и после всички да гушат едни пари и нищо друго не ги интересува.

кенански гибон
кенански гибон
24.04.2017 18:22 18:22

пак общи изказвания на Малоумника Милушев-кажи в кои квартали и по кое време, скоро ще ядеш сопите

unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
24.04.2017 21:24 21:24

БАЙ ДОБРИ няма да се изходи по ВОДНИЯ ВЪПРОС – той следва Герберския принцип НИЕ ПОПЕДИХМЕ С МАЛКО НО ЗАВИНАГИ и другия НИЕ СИ ВЗЕМАМЕ НАШЕТО ВИЕСЕ ОПРАВЙТЕ КАКТО МОЖЕТЕ Ако гербаджиите паднат и трети път влиза в сила и третия принцип ИЗБОРИ ДО ДУПКА

Back to top button