Регион

Маскирани биха и ограбиха семейство в Злато поле

Двама маскирани са ограбили снощи 66-годишен мъж и жена на 65 г. в къщата им в димитровградското село Злато поле, съобщават от пресцентъра на полицията.

Сигналът за грабежа е подаден малко преди 22 часа от 43-годишната им дъщеря. На място незабавно е изпратена оперативна група, пред която пострадалите споделили, че били нападнати от двама маскирани мъже. Нападателите отключили дворната врата и през незаключената входна врата проникнали в къщата. Завързали съпрузите с тиксо и им нанесли побой с юмруци, за да кажат къде са парите и ценностите им.

Впоследствие маскираните отарашили къщата и намерили около 60 грама златни накити и 1500 евро и избягали.

Жената се освободила от тиксото и позвънила на дъщеря си. По описание на потърпевшите, нападателите са високи около 1,70-1,80 м, облечени в черни панталони и якета, с раници на гърба. Описали ги с мургава кожа и говорещи на български и ромски език, с черни маски на главите.

От боя жената е със счупен зъб, а мъжът е с два разклатени зъба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button