Хасково

Абитуриентите с бели тениски за Ники и благотворителен базар в Езиковата

Абитуриентите на хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ за поредна година имат благотворителна кауза.

Випускът миналата година бе на изпращането си с тениски „Искам бебе“ и събра близо 3000 лв. за семейство с репродуктивни проблеми.

Базар

Сегашният випуск пък ще е с бели тениски на изпращането на 15 май, като събраните средства ще са за терапията на 17-годишната Николета Корондилева от ПМГ „Боян Петканчин“.

Базар

Днес пък в Езиковата се проведе благотворителен базар в рамките на испанската седмица, като гимназистите от 11 ж бяха приготвили традиционни за Пиренеите вкусотии. Средствата ще са за испанския център в гимназията.

Базар

В рамките на испанската седмица имаше испанско кино, ателие за латински танци, караоке на испански език, посещение на Хавиер Валдивиелсо, директор на института „Сервантес“ София, театър на испански.

След обяд ученици от Езиковата присъстваха на симулирания процес в Хасковския окръжен съд, подготвен от връстниците им от ФСГ „Атанас Буров“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button