Хасково

КАТ затяга контрола, задава се транспортна стачка в Гърция

През празничните дни контролът от „Пътна полиция“ ще бъде заселен, предупреждават от МВР.

На пътя ще се следи основно за превишена скорост, употреба на алкохол и правоспособност. Очаква се трафикът да е интензивен днес от големите градове към малките населени места и на 8 май, когато предстои прибирането в обратна посока.

Haskovo.info припомня, че в събота от 11:30 до 13:30 ч. ще бъде ограничено движението по път I-8 Харманли – Любимец в района на Харманли.

Временната организация е по повод провеждането на рокерско шоу, което е включено в Програмата за културни и спортни прояви на община Харманли.

По време на ограничението в двете посоки движението ще се пренасочва при кръстовището на път I-8 Харманли – Любимец и път II-76 Харманли – Българин, до автомагистрала „Марица“ продължавайки по магистралата до 89-ти километър, където при пътен възел „Любимец“ отново се включва по път I-8 Харманли – Любимец.

Пътуващите към Гърция трябва да знаят, че там на 1 май е обявена общонационална транспортна стачка, което е възможно да затрудни движението в посока България. Създадена е организация и полицейски служители ще има на всичките входно-изходни пунктове, както и на местата, където се очакват задръствания и тапи.

От пътна полиция призоваха водачите да шофират със съобразена с пътните условия скорост, с повишено внимание и да не навлизат в лентите за аварийно спиране.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button