Спорт

Златни момичета и Нешка Робева с „Аида“ във Велико Търново

Грациите от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с президент Яна Михайлова записаха ново силно участие, сега от 17-ия международен турнир „Огърлицата на Десислава“ във Велико Търново.

В надпреварата се включиха 21 клуба от Канада, Италия, Молдова, Япония и България.

Аида

Симона Митева при девойки младша възраст спечели сребърен медал на обръч и бронзов на топка. В същата възрастова група със среброто на въже и бронз на обръч се окичи Преслава Дамянова.

Аида

При родените 2007 г. индивидуално Гергана Николова се класира пета без уред, Жаклин Латинова остана седма.

При 2010, 2009 г. индивидуално Наталия Митева е пета, Деница Анева – девета, Василена Петрова – 11-та. В тази категория всички гимнастички получиха медали.

Аида

Бронзови медали заслужи ансамбъл 2010 г. – Наталия, Деница, Василена и Дария.

На турнира бяха Нешка Робева, Хриси Тодорова от стария ансамбъл на Златните момичета и Катрин Тасева от сегашния национален отбор.

Аида

От ръководството на клуба са доволни от прекрасните си гимнастички и благодарят на Савина Ганчева и спортен клуб „Етър – Елит“ за поканата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button