Спорт

Призове за танцьорите на „Хасково“ от Асеновград и Пловдив

Състезателите на клуб по спортни танци „Хасково“ с ръководител Петя Милушева участваха на два турнира – в Асеновград и Пловдив.

В Асеновград се състезаваха 9 танцови двойки от клуба. При ”Изгряващи звезди” – златен медал за Кристиян Милков и Кремена Георгиева, сребърни медали за Тамер Ариф и Йоана Моллова, за Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева при 9-годишните, бронзови медали за Мариан и Цветелина, и за Николай и Рада при 11 годишните.

Танци

При соло момичета: първо място за Йоана Моллова, трето място за Теодора Дерменджиева при 7-годишните, първо място за Цветелина Караславова при 11-годишните, второ място за Камелия Георгиева и трети места за Рада Димова, Дефне Сурай, Ралица Димитрова и Стефка Ройдева и трето място за Симона Траилова.

Танци

В Държавното лично отборно първенство двойките от клуба заеха 4-ти места в групите до 13, до 15 и до 18 г. Отборната ни класация качи клуба на 2 място.

Танци

В неделя в Пловдив се проведе 14-я Международен турнир по спортни танци. До 7 г. – първо място за Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева и трето място за дебютантите Енрике Хусто Диаз и Михаела Костадинова.

При юношите в латиноамериканските танци взеха участие 12 танцови двойки от Молдова, Румъния и България. На 6 място се класираха Валентин Сираков и Марина Колева. Танцовата двойка вече премина в по-горен танцов клас ”С”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button