Регион

31-годишна шофьорка се вряза в Голф, младеж изхвърча с Опел в дере

31-годишна харманлийка е пострада при катастрофа вчера в града на кръстовището между булевард „България“ и ул. „Асен Златаров“, съобщават от полицията.

Пострадалата с Фолксваген Поло не спряла на знак „Стоп“ и ударила движещият се пред нея Голф.

От удара, жената е с болки по шията, прегледана от екип на ЦСМП – Харманли и освободена за домашно лечение.

Вчера в 11,40 часа на главен път пресичащ парк „Кенана“ край Хасково е станало произшествие с лек автомобил Опел „Инсигния“, управляван от 28-годишен младеж. Поради движение с несъобразена скорост, на ляв завой е загубил контрол, ударил се е в крайпътна мантинела, след което се е преобърнал в гориста местност. Водачът е с комоцио, настанен в МБАЛ -Хасково за наблюдение, без опасност за живота.

Двама без книжка са хванати в Хасково, а в димитровградския арест е бил задържан 49-годишен мотопедист от града. Той е шофирал Хонда-50 и е спрян за проверка на улица „Захари Зограф”. Тестване с „дрегер” посочило наличие на 3 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Респо
Респо
02.05.2017 16:47 16:47

Пресъхнаха новините като хасковската ряка

Back to top button