Хасково

Шестима изявени доброволци с отличия от БЧК в Хасково

Шестима изявени доброволци бяха отличени в навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец – 8 май от Областния съвет на БЧК – Хасково.

Отличията Заслужил деятел на БЧК получиха Милка Писюзева – член на Областния съвет на БЧК-Хасково и председател на общинската организация в Свиленград, Руси Вълев – член на Областния съвет и председател на общинската организация в Димитровград, Любомир Василев – член на областния съвет и Недялко Атанасов – член на Областния съвет.

БЧК

За Млад отличник на БЧК бяха отличени хасковските доброволци към БМЧК – Хасково Елица Даскалова и Ванеса Бодурова.

Всички бяха поздравени от директора на Секретариата на Областния съвет на БЧК – Хасково Минка Мечеринкова.

БЧК

От 9 май предстои стартиране на нов допълнителен транш за подпомагане на нови групи бенефициенти по хранителната програма, който ще продължи до 19 май. Правоимащите ще получат основни хранителни продукти, общо 49 800 кг. В Хасково пунктът ще е в Здравния център в кв. „Република“, всеки работен ден от 9 до 14 часа без събота и неделя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Неохимец от Митекасаба
Неохимец от Митекасаба
05.05.2017 14:50 14:50

ЛЮБО ВАСИЛЕВ $ПОЖАРНИКАР колко пожара е гасил той къде и кога ––труден въпрос с още по труден отговор

съсед от блока
съсед от блока
05.05.2017 16:00 16:00

Бат колю мичеринката и минка мичеринкова пак по късните часове разтоварват чували с продуктите предназначени за бедните. Нямат срама.

издислав
издислав
05.05.2017 22:32 22:32

СЪСЕДЕ от блока и това крадене е при положение че Мичеринчицата е заместник на управителя БАЛАБАНА Ха сега си представи ако тя е УПРАВИТЕЛ ––– Е тогава за бедните ще останат само –––ПРАЗНИТЕ ЧУВАЛИ

Back to top button