Спорт

След страхотни мачове баскетболистите на „Хасково“ са на държавен финал

След три страхотни мача в спортна зала „Дружба“ баскетболистите на „Хасково“ спечелиха зоната си за момчета до 12 г. и се класираха на държавните финали.

Вчера момчетата на треньорите Виктор Колянов и Янко Желев записаха победи над „Банкя“ с 90:19 и над „Левски“ с 55:43.

Баскетбол

Днес срещу „Академик Бултекс“ се получи много здрав мач, изпълнен с обрати. На почивката хасковлии изоставаха с 24:34. През второто полувреме нашите се вдигнаха, като 4:46 минути преди края на мача водеха с 53:49, но в крайна сметка пловдивчани проявиха по-здрави нерви, като спечелиха с 56:54. Много силно се представиха Йоан Митов и Кристиян Желев.

Баскетбол

В залата бе и ръководството на шампиона и носител на Купата на България „Хасково 2012“, като спортният директор Станислава Станкова аплодираше до края изявите на баскетболистите.

Баскетбол

В крайното класиране „Хасково“ е първи с 5 точки, следван от „Левски“ и „Академик“ със същия актив, но с по-лоши други показатели.

Така хасковлии ще спорят за титлата с още 11 отбора от страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button